If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха,тия дни немах и аз време,но от утре съм по-свободен.
Когато решиш свиркай и идвай,само понеделник съм в Благоевград.
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
Данчо,значи имаш четири големи топки щот имаш две 2,4.
Вие с 2,4 сте лесни,има бая чарколяк и втора ръка за вас,аз да му мисля,тия дни имах проблем с рейката,у целиот ибей само една рейка за ГТА,а нова оригиналка е 700 евро пари.
Добре,че тия извейняци от ........ спасиха благополучно положението,
.....Господ много бърбън и мастика да им дава!
Тва е щот онея не трошат колите на ората,та да се върнат,некои викат скъпо,ама после те нема по половин година.Нооо жега за бърбън,ама виж мастиска мое.......................
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Тва е щот онея не трошат колите на ората,та да се върнат,некои викат скъпо,ама после те нема по половин година.Нооо жега за бърбън,ама виж мастиска мое.......................
Що викаш мастика,мастика,ама и бърбън на жега не е зле,пиеш и газо ти се поти.
Абе Мъро,извейняк,иньийеден .....вчера случайно минах покрай една автокъща и пробвах една кола за тоя раздел 2,4 жтдм,210 коня,та колата запали от раз,тресеше нормално за дълго непален дизеляк,при даване на газ не чуреше като алтава,ама като позагре се чуеше едно странно тракане от моторо,не тва стандартното за дизело и нещо почна да смърди ама не на нафта.....що мое е тва?
Що викаш мастика,мастика,ама и бърбън на жега не е зле,пиеш и газо ти се поти.
Абе Мъро,извейняк,иньийеден .....вчера случайно минах покрай една автокъща и пробвах една кола за тоя раздел 2,4 жтдм,210 коня,та колата запали от раз,тресеше нормално за дълго непален дизеляк,при даване на газ не чуреше като алтава,ама като позагре се чуеше едно странно тракане от моторо,не тва стандартното за дизело и нещо почна да смърди ама не на нафта.....що мое е тва?
А докато чукаше вдигна ли леко оборотите ???? Мое да се е опитвала да се регенерира Тогава променя звука мотора,иначе трябваше да пробваш да натиснеш съединителя,ако изчезне ясна раотата
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Абе я кажете мнение за кола от Белгия?
Имам приятел там, мога да му ида на гости и да му взема колата и да обикалям, тя цялата Белгия е 200км... А по обявите има доста интересни 159ки на добри цени - около 5000 евра се намират приятно изглеждащи колици.
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Имам приятел там, мога да му ида на гости и да му взема колата и да обикалям, тя цялата Белгия е 200км... А по обявите има доста интересни 159ки на добри цени - около 5000 евра се намират приятно изглеждащи колици.
Белгия и Холандия,равносилно на сериозно изгнили/ръждясали коли,плюс че е голяма вероятността да е по маломощна,например 1.9- 136 коня.
Белгия и Холандия,равносилно на сериозно изгнили/ръждясали коли,плюс че е голяма вероятността да е по маломощна,например 1.9- 136 коня.
Абе маломощността не е приятна, ама пък данъка е по нисък, а с ремап нещата доста се оправят.
Поне пък не са изгоряли от слънцето като тези от Италия, а и вероятността да са на реални километри на табло е почти 100% доколкото знам.
Пък изгнили... 7 годишни коли... хм, не че няма влияние, ама нали не са ФИАТ Уно в крайна сметка...
А докато чукаше вдигна ли леко оборотите ???? Мое да се е опитвала да се регенерира Тогава променя звука мотора,иначе трябваше да пробваш да натиснеш съединителя,ако изчезне ясна раотата
Аааа баш,вдигаше обороти,демек регенерация на ДПФ-то?
И от там и смрадта?
Тва със съединитело не го пробвах,та ако изчезне що е?
Абе маломощността не е приятна, ама пък данъка е по нисък, а с ремап нещата доста се оправят.
Поне пък не са изгоряли от слънцето като тези от Италия, а и вероятността да са на реални километри на табло е почти 100% доколкото знам.
Пък изгнили... 7 годишни коли... хм, не че няма влияние, ама нали не са ФИАТ Уно в крайна сметка...
Хахх и кво като е бензин,идеална е и с газчица,въпреки че ми е чудно как са я настроили. На мен само цвета не ми хареса и това че ми докарват кола с газ от чужбина и е на 61000км
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment